Tilaus-ja toimitusehdot

Yleistä:

Kaikki tuotteemme ovat Suomessa käsintehtyjä! Tuotteet valmistaa Limetion 3214642-6.  Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin. 

 

Tilaaminen:

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi.Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein, myös antamasi yhteystiedot.  Posti ei toimita perille puutteellisilla osoitetiedoilla! Emme vastaa väärien yhteys-/osoitetietojen antamisesta johtuvista haitoista, kuten esim. jakeluhäiriöistä. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus. Tuotteesi saatuasi tarkista aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostitse Laura.Limetion@gmail.com

 

Maksutavat:

Käytössämme on luotto- ja pankkikorttimaksut, PayPal sekä Google- ja Apple-pay.

 

Toimitustavat- ja ajat:

Toimitamme tuotteet joko Postin kirjetoimituksena tai Postipakettina. Kirjeiden toimitusaika on toimitusvahvistuksen vastaanottamisesta keskimäärin noin 4-10 arkipäivää, Postipaketin noin 1-4 arkipäivää. Postin toimitusajoissa saattaa ajoittain esiintyä vaihtelua. Asiakkaan oletetaan huomioivan tämä tilatessaan.

Pyrimme pankkiyhteyksistä riippuen toimittamaan tuotteet Postin kuljetettavaksi 1-5 arkipäivän sisällä maksun vahvistamisesta, kuitenkin viimeistään 10 arkipäivän sisällä. Ilmoitamme asiakkaalle, mikäli toimitus varastotilanteen vuoksi mainitusta viivästyy. Emme kuitenkaan vastaa ylivoimaisen esteen (mm. lakot, yleinen liikenteen häiriintyminen tai muu vastaava toiminta) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Limetion ei vastaa Postin viivästyksistä; niistä vastaa Posti omilla toimitusajoillaan. Asiakkaan on itse tilatessaan otettava huomioon Postin jakelun mahdolliset viivästymiset.

 

Palautusoikeus:

Kaikki tuotteemme ovat käsintehtyjä, eli kaikki tuotteet ovat uniikkeja.

Perustuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus. Kaikissa palautusasioissa on oltava ensin yhteydessä Laura.Limetion@gmail.com. Asiakaspalvelu antaa palautusohjeet ja palautusosoitetiedot (joita ei ole verkkokaupassa näkyvillä). Jos tuotteet palautetaan ilman asianmukaisia ohjeita puutteellisin osoitetiedoin, ne eivät saavu perille. 


Palautettavan tuotteen tulee aina olla täysin käyttämätön ja se tulee palauttaa alkuperäispakkauksessaan hyvin pakattuna. Palautuksen postimaksun maksaa asiakas. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa aina itse kuljetusriskistä. Tilaus hyvitetään, kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja tarkistaneet sen. Jos asiakas palauttaa vain osan tilaamistaan tuotteista, alkuperäisiä toimituskuluja ei palauteta. 
Jos kyseessä on viallinen tuote, se korjataan. Reklamaatiot tulee tehdä kirjallisesti seitsemän vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kerro sähköpostissasi reklamaation syy sekä liitä mukaan kuva reklamaatiota koskevasta tuotteesta. Jos viallisen osan korjaaminen tai korvaaminen uudella ei ole mahdollista, tuote korvataan kokonaan uudella samanlaisella. Selvissä reklamaatiotapauksissa palautuskulut maksaa Limetion, kun palautus on vastaanotettu. Otathan palautustapauksissa aina ensin yhteyttä sähköpostitse Laura.Limetion@gmail.com. 

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista/vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä Limetionille, on Limetion oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 20 euron arvosta/vähennämme palautettavan summan arvosta 20 euroa.

Asiakkaan tilaamilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto-oikeus. Asiakas vastaa itse vaihdon aiheuttamista kustannuksista molempiin suuntiin. Vaihdosta on sovittava aina etukäteen verkkokaupan asiakaspalvelun kanssa.

Mahdolliset vauriot kuljetuksessa:

Tarkista tuotteesi heti, kun se saapuu perille. Jos tuote on rikkoutunut kuljetuksessa, tee asiasta viipymättä reklamaatio lähimpään postikonttoriisi. Ota tämän jälkeen yhteyttä myös meihin Laura.Limetion@gmail.com jotta voimme sopia jatkotoimenpiteistä.